Living room Stockholm

Referenser

Michelle - Personal Shopper
"Tänk vad dyrt det skulle kunna bli med tex. ett felköp av soffa! Det har varit jättebra att åka runt med Maria för att titta på möbler till min nya lägenhet. Nu är det mesta på plats och jag är väldigt nöjd. Maria gav mig många goda råd och det kändes tryggt att ha henne med. Jag kan verkligen rekommendera denna tjänst."

Monica – Hemkonsultation M/L
"Det var verkligen jätte intressant att ha dig här och det var väldigt inspirerande. Det gav mig en kick att ta tag i saker som jag har funderat på, men inte kommit vidare med. Placeringen av skrivbordet nere i vårt rum i vardagsrummet blev verkligen ett lyft. Helt otroligt vad en omplacering av en möbel kan göra mycket!"

Marie – Home Styling konsultation
"Stort tack Maria för all den fantastiska rådgivningen du gav oss när vi skulle sälja vår lägenhet! Vi hade aldrig kunnat ana att vi skulle få så många bra knep och tips som sedan också gjorde att vår lägenhet såldes för ett väldigt bra pris. Du kan konsten att också ge förslag på saker som inte behöver kosta massor av pengar och som gör ett hem trevligare och modernare."

Michelle – Företagskonsultation
"Jag hade provat flytta runt alla möblerna i mitt rum på min fotvårdsklinik och fick aldrig till det så att jag trivdes. Du kom med nya idéer och massor med inspiration. Jag följde dina råd och ändrade på allt från gardiner, växter till att måla en fond vägg och flytta på behandlingsstolen och skrivbordet. Resultatet blev jättebra."

Anna – Hemkonsultation nuvarande bostad S/M
"Jag har svårt för att på egen hand göra mig av med överflödiga prylar, något du såg till att ändrade på. Du hjälpte mig steg för steg att röja och organisera allt ifrån köksskåpen till garderoberna. När vi blev klara var kronan på verket städerskan du hjälpte oss att fixa fram. Hon kom och städade hela lägenheten så att den blev skinande ren. Det känns nu så mycket skönare att komma hem till ett fungerande och städat hem."

Sabina – Hemkonsultation M/L
"Tack Maria, det var verkligen jättebra att se sitt hem med ”nya” ögon. Vår nya belysning blev väldigt bra och vi använder vardagsrummet på bottenplan oftare nu."

Anna – Hemkonsultation framtida bostad S/M
"Jag kände mig osäker på de tillval jag skulle göra till vår nya lägenhet som är under nyproduktion. Tillsammans med Maria har jag kunnat ”brainstorma” vad som passar mig och min familj bäst utan att alltid ta de dyraste tillvalen och alternativen. Det var oerhört skönt att vi själva inte behövde klura på alla detaljer och val."

Charles – Home styling av hus på kaffefarm i Väst Indien
"I though that people would just be interested in the coffee farm it self and not the old house on the farm. Thanks to Maria I got to understand that fixing up the house will increase the price for the whole coffee farm. She helped me redecorate the house and even took pictures of the farm and made a homepage for me."

P-O - Trädgårdskonsultation
"När min sambo sa att en feng shui-konsult skulle komma hit och ge oss förslag gällande vår trädgård, måste jag erkänna att jag inte trodde helt på denna idé. Dock gav Maria oss väldigt många bra förslag och bland annat har området bakom huset förändrats helt.... Vilket lyft, och nu vistas vi mycket oftare där. Tack och lycka till med fortsatta uppdrag."

Living room Stockholm hjälper dig att arrangera och skapa funktionella samt kreativa lösningar som passar dina inredningsbehov och önskemål. Oavsett vad, kan vi hjälpa dig att förverkliga dina önskemål för vi bryr oss om dig, lite extra…

 

 

Living room Stockholm