Living room Stockholm
Maria Hastings

Inredningskonsult

Maria Hastings har en bred profil och kompetens som passar in i många sammanhang – hon har varit alltifrån legitimerad sjuksköterska, diplomerad kosmetolog till idag KBT-coach och inredare. Maria vill inspirera människor till att finna balans i livet genom att kombinera en sund inre tankevärld hos varje kund med en fungerande och estetisk inredning.

Maria är certifierad feng shui-konsult och är utbildad på Nordic School of Feng Shui. Skolans utbildning är främst baserad på formskolans tankar, då den grenen är lättast att applicera i vår västerländska kultur. Maria är även utbildad inom mer traditionell och klassisk inredning.

"Mina intressen har alltid kretsat kring allt som har med välbefinnande och vackra miljöer att göra. Jag har nyligen gått en stresshantering- och KBT-utbildning (Kognitiv Beteendeterapi) och vill även kunna förbättra människors livskvalité och välmående genom att både skapa en trivsam närmiljö och genom livscoaching (tankars kraft och betydelse). Jag ser denna kombination som ett fantastisk sätt för att kunna uppnå optimalt välbefinnande!"

Maria har det senaste året fått upp ögonen för sk. ”grön design” dvs. hur viktigt det är att förstå att modern design och miljöhänsyn går ihop. Det går att tänka grönt även när det gäller inredning och utbudet av miljövänliga möbler är på frammarsch. Det går också att återanvända möbler som redan finns och det kan dessutom ge rummet ännu mer karaktär och charm samtidigt som naturen på så sätt skonas säger Maria.